In articol:
Mai multe preparate tradiționale românești au fost recunoscute la nivel internațional. Acestea au fost incluse în cea mai importantă enciclopedie gastronomică, TasteAtlas.
Platforma menționată este dedicată celor mai delicioase mâncăruri din întreaga lume. Recent, în această enciclopedie au fost incluse și mai multe preparate românești, care sunt din ce în ce mai apreciate de către turiștii care ajung în țara noastră din întreaga lume.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Preparatele românești care au ajuns pe lista TasteAtlas
Pe lista realizată de enciclopedia globală a mâncărurilor au ajuns mai multe preparate tradiționale românești.
Nu este deloc ușor ca un preparat culinar să ajungă pe lista TasteAtlas, care cuprinde peste 10 000 de alimente din întreaga lume. În cadrul acestui clasament impresionant, ciorba rădăuțeană a reușit să ajungă pe unul dintre locurile fruntașe.
Pe listă au ajuns și unele dintre cele mai delicioase preparate pe care românii le folosesc pentru aperitiv, precum salata de vinete, salata de icre și fasolea bătură, toate fiind foarte apreciate.
Citește și: VIDEO Povestea fabuloasă a pufuleților! Cum se fac, de fapt: Totul începe de la boaba de porumb