Close sidebar
Close sidebar

Presa străină aruncă bomba! Principesa Margareta le-a cerut membrilor altor familii regale să nu participe la nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai?

La nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, de la Sinaia, din urmă cu câteva săptămâni, nu a participat niciun membru al Casei Regale a României.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul principe Nicolae a fost renegat şi i s-a retras titlul încă din 2015 pe motiv că ar fi lăsat o tânără însărcinată şi nu şi-ar fi recunoscut copilul. Apoi, înainte de moartea bunicului său, Regele Mihai, Nicolae a încercat să intre în locuinţa acestuia pentru a-şi lua rămas bun. Nu a fost lăsat, iar mătuşa sa, Principesa Margareta, care se afla în casă la acel moment, a făcut plângere la poliţie susţinând că acesta a încercat să forţeze intrarea. A urmat apoi înmormântarea Regelui Mihai, la care Nicolae a stat lângă familia sa şi părea că a avut loc o reconciliere.

Nu a fost însă aşa! Şi acest lucru a fost dovedit de faptul că nici Principesa Margareta, dar nici măcar mama lui, Principesa Elena, nu au vrut să participe la nunta lui Nicolae, eveniment la care au fost invitate. Mai mult, în ziua în care a avut loc la Sinaia, nunta nepotului ei, Principesa Margareta a fost într-o vizită în Franţa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Presa străină a scris că Principesa Margareta, care este acum şefa Casei Regale, a rămas fidelă deciziei de repudiere a celui care era considerat la un moment dat, moştenitorul ”tronului”, în condiţiile în care Principesa Margareta nu are copii.

Se pare că Principesa Margareta chiar a transmis tuturor că nunta fostului principe Nicolae este un ”eveniment privat şi nu o nuntă princiară”.

De aceea, nici nu a participat la nuntă! Conform publicaţiei ”Point de Vue”, reprezentanţii Familiei Regale ar fi mers chiar mai departe. Aceeaşi cerinţă ar fi fost adresată diferitelor case regale europene, de a nu răspunde invitaţiilor trimise de tânăra pereche Nicolae şi Alina. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI