Afirmatia sa ar putea afecta pozitia de presedinte al Consiliului European, noteaza Daily Mail. Acesta a declarat ca institutia pe care o conduce merita sa fie criticata, insa a insistat ca si guvernele trebuie sa imparta vina.

Prezent la Alpbach Media Academy, Juncker a declarat ca „frontierele sunt cea mai rea inventie a politicienilor”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Declaratiile lui Juncker sunt in opozitie cu masurile luate de liderii europeni care au asprit masurile pentru migranti, la cateva luni dupe ce un milion de refugiati au ajuns in Europa, in mai putin de un an de zile.

Totodata, el pare sa avertizeze in legatura cu un razboi pe continent, daca UE se dezintegreaza si a repetat avertismentul facut de presedintele francez Francois Hollande, care a declarat ca nationalismul va duce la razboi. "Trebuie sa luptam impotriva nationalismului”, a mai declarat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si