Close sidebar
Close sidebar

Președintele Iohannis, reacție dură în cazul pacientei arse de la Floreasca: „Catastrofal, trist, inadmisibil. E nevoie de reformă și se va face”

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre incidentul de la spitalul Floreasca, acolo unde o femeie a ars în timp ce era pe masa de operație.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iohannis a criticat acea scrisoare care a fost semnată de 25 de medici în care aceștia amenințau că vor mai asigura doar urgențele, în condițiile în care medicul Mircea Beurean a fost demis din funcția de șef al Secției de de chirurgie în urma celor întâmplate.  

„Este un eveniment catastrofal, trist, inadmisibil, dar el s-a produs, regretabil”, a spus Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă.

În același timp, președintele a apreciat decizia categorică a ministrului Sănătății, Victor Costache, care l-a demis după acest episod nefericit pe medicul Mircea Beurean.

„A reacționat prompt și ferm. Mi se pare, în concluzie, că reacția ministrului și a Ministerului Sănătății au fost adecvate”, a continuat Klaus Iohannis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Președintele a vorbit și în legătură cu scrisoarea celor 25 de medici.

Citeste si: Florin Cîţu, acuzații grave la adresa Gabrielei Firea: ”Gabriela Firea iar a furat …"

Citeste si: Maria Tretiu, o îndrăgită profesoară din Bistrița, s-a stins din viață

Citeste si: Marcel Zegan, fostul lider PNL, a murit în urma unui infarct

„Am auzit de acea scrisoare, o atitudine care este regretabilă și ciudată, și sper că se datorează unei atitudini nefericite de moment, care a trecut. Mai mult nu aș comenta în acest moment. Se vede cu atât mai mult că este nevoie de o reformă profundă și în acest domeniu și reforma se va produce”, a spus Iohannis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI