Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Klaus Iohannis a declansat procedurile pentru organizarea referendumului privind justitia

Presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea referendumului privind justitia si a transmis Parlamentului o scrisoare pe aceasta tema, impreuna cu intrebarile care vor fi tiparite pe buletinele de vot.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Marti, 24 ianuarie a.c., Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a declansat, în conformitate cu prevederile art. 90 din Constitutia Romaniei, procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei împotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice", informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Scrisoarea pe tema referendumului a fost transmisa presedintilor celor doua Camere, solicitand consultarea Parlamentului cu privire la problema sus mentionata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Referitor la declansarea unui referendum national a fost informat si Prim-ministrul Romaniei, domnul Sorin Mihai Grindeanu", mai spune Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, organizarea unui referendum pe tema modificarii legilor justitiei, afirmand ca exista un larg interes pentru modificarea codurilor penale si gratierii, iar poporul trebuie sa se pronunte asupra acestor teme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI