Klaus Iohannis: Măsurile luate au fost corecte

Președintele Klaus Iohannis a prezentat date de ultima oră privind evoluția infecțiilor cu noul coronavirus: "Am solicitat informații privind carantinarea zonală, regională, Aceste date analizate relevă că, începând cu 20 noiembrie, se observă o scădere a infecției cu coronavirus. Am ajuns pe un palier, iar tendința este de scădere. Orice relaxare prematură pereclitează rezultatele obținute", a declarat Klaus Iohannis, miercuri seara.

Nu există nicio intenție de a intra în lockdown după alegerile din 6 decembrie, a ținut să precizeze Klaus Iohannis. "Vom păstra abordarea de acum, vom institui măsuri de carantinare zonală", a precizat Iohannis.

Organizarea vaccinării anti-Covid-19

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o nouă şedinţă de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitaţi să participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine a fost, de fapt, Maria Montessori și cum a devenit una dintre cele mai cunoscute mame din istorie

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Citeste si: Reacția PSD după atacul lui Iohannis. Marcel Ciolacu: "Este o mare rușine"

Preşedintele Iohannis a convocat frecvent şedinţe de evaluare a modului de răspuns al autorităţilor la pandemia de COVID-19, precum şi de organizare a vaccinării anti-COVID-19.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si