Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Președintele Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Volodimir Zelenski: „Vom oferi Ucrainei asistență umanitară”

Joi, Președintele României, Klaus Iohannis, a avut o discuție telefonică cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski. „Am avut o convorbire telefonică cu preşedintele Zelenski pentru a îl asigura de sprijinul și solidaritatea României. Ne vom coordona cu partenerii noştri pentru a sprijini Ucraina prin intermediul asistenţei umanitare”

Alexandra Bercea,

Președintele Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Volodimir Zelenski: „Vom oferi Ucrainei asistență umanitară”

[Sursa foto: Facebook-Klaus Iohannis ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Am avut o convorbire telefonică cu preşedintele Zelenski pentru a îl asigura de sprijinul și solidaritatea României, care susține suveranitarea şi integritatea teritorială a Ucrainei în faţa agresiunii militare iresponsabile a Rusiei. Ne vom coordona cu partenerii noştri pentru a sprijini Ucraina prin intermediul asistenţei umanitare”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

România condamnă agresiunea nejustificată, ilegală și neprovocată a armatei ruse

După ședința CSAT de joi, Președintele Klaus Iohannis a evidențiat faptul că România condamnă ferm agresiunea complet nejustificată, ilegală și neprovocată a armatei ruse împotriva Ucrainei și a subliniat că singura soluție de a depăși cu bine această gravă criză este cea diplomatică.

Citeste si: Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: ”Operațiunea militară din Ucraina va continua cât timp este nevoie”. ”Rusia nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier”

Acesta le-a transmis românilor faptul că România beneficiază de cele mai ample garanții de securitate posibile și niciodată în istorie, țara nu a fost mai bine protejată în fața oricărei potențiale agresiuni.

România este pregătită să facă față consecințelor economice și umanitare

Președintele Klaus Iohannis a declarat faptul că România este pregătită să facă față oricăror consecințe economice și umanitare pe care le-ar putea genera un eventual conflict de durată între Rusia și Ucraina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații după ședința CSAT. "Rusia este agresorul, nu victima. România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina" (VIDEO)

Președintele le-a transmis românilor că România beneficiază de cele mai ample garanții de securitate posibile și niciodată în istorie, țara nu a fost mai bine protejată în fața oricărei potențiale agresiuni.

,,Vreau să subliniez foarte clar: România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina! Mai mult, vă asigur că voi lua absolut toate măsurile care se impun, împreună cu Guvernul, Parlamentul României și aliații noștri internaționali, pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor români să nu fie sub nicio formă afectate.''

Citeste si: Mesajul plin de emoție transmis de un militar: „Deocamdată, suntem vii! Dar în caz de ceva, mama, tată, vă iubesc”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI