”Cu profundă tristețe am aflat că în urma atacurilor violente de la #Hanau, Germania, și-a pierdut viața și un cetățean român. Transmit condoleanțe familiei îndoliate în aceste momente de grea încercare”, a scris pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: MAE, anunț oficial: Cine este românul ucis în atacul armat din Germania?

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a primit confirmarea că un cetăţean român se află printre victimele atentatului de la Hanau, din Germania.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Printre victimele atentatului din orașul german Hanau se numără și un român

”Ministerul Afacerilor Externe informează, cu regret, că autorităţile germane au confirmat, cu puţin timp în urmă, că un cetăţean român se numără printre victim”, a transmis MAE.

Citeste si: Repatrierea tânărului din Giurgiu ucis în atacul armat din Germania, asigurată prin fondul de situații de urgență

Consulatul General al României la Bonn este în contact cu autorităţile locale şi a luat legătura cu familia persoanei decedate pentru a oferi asistenţa necesară în astfel de situaţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si