Sorin Grindeanu, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, s-a intalnit astazi cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. In urma discutiilor, seful statului a decis sa mai amane decizia. Potrivit Digi24, Klaus Iohannis va face anuntul maine sau, cel mai tarziu, saptamana viitoare.

Potrivit unor surse oficiale citate de News.ro, Klaus Iohannis considera "mai buna" noua propunere de premier facuta de PSD.

CITESTE SI: Cine este si ce avere are Sorin Grindeanu, propunerea PSD pentru functia de premier

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Liderii social-democrati au decis in sedinta Comitetului Executiv National ca a doua propunere pentru preluarea functiei de premier sa fie Sorin Grindeanu, fostul ministru al Comunicatiilor, asta dupa ce seful statului a respins-o pe Sevil Shhaideh, prima optiune a PSD pentru formarea unui nou Guvern.

Liviu Dragnea a declarat ca social-democratii au decis sa nu raspunda "invitatiei nerostite" a presedintelui Klaus Iohannis de a declansa o criza politica, asa ca au facut o noua nominalizare pentru preluarea functiei de premier, in prsoana lui Sorin Grindeanu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si