Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, prezenti la slujba catolica de Paste! "Primiti in suflete Lumina Sfanta si binecuvantarea Floriilor!"

Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au fost prezenti la slujba de la biserica parohiala romano-catolica “Sfanta Treime”, aflata in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au fost prezenti la slujba de la biserica parohiala romano-catolica “Sfânta Treime”, aflata în Piata Mare din centrul istoric al Sibiului.
Seful statului este de religie protestanta, dar participa la slujbele de la biserica romano-catolica din Sibiu, avand in vedere ca sotia sa este greco-catolica.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru toti romanii, atat pentru cei catolici, care serbeaza Pastele, cat si pentru ortodocsii care sarbatoresc Floriile.

“Sarbatori fericite! Avem dubla sarbatoare: unii sarbatorim acum Invierea – si le doresc ‘Hristos a Inviat!’ – iar multi serbam astazi Floriile si le doresc ‘La multi ani’ si o sarbatoare frumoasa!”, a spus Iohannis la iesirea de la slujba, potrivit AGERPRES.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe pagina personala de Facebook, Carmen Iohannis a publicat si ea un mesaj in dreptul unei fotografii.

"Primiti in suflete Lumina Sfanta si binecuvantarea Floriilor!", a scris ea.

 

 

 

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI