Atacantul francez Kylian Mbappe a fost lăsat în afara lotului Paris Saint-Germain pentru deplasarea din Asia, stârnind noi speculații că ar fi pe cale să iasă din club.

Citește și: Kylian Mbappe la Real Madrid? Francezul e forțat să ia o decizie. "Nu ar trebui să fie aici"

Real Madrid a condus de multe luni cursa pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe, iar președintelui Florentino Perez i s-a cerut din nou poziția în acest weekend, în privința jucătorului de 24 de ani.

Citește și: Mbappe vizitează Camerun, țara natală a tatălui său. Fanii înfocați l-au așteptat imbrăcați cu tricouri PSG

Presat de jurnaliști cu privire la interesul clubului Real Madrid pentru Kylian Mbappé, Florentino Perez a dat un răspuns în timp ce se îndrepta să voteze la alegerile din Spania de duminică.

Kylian Mbappe a fost lăsat în afara lotului lui PSG

Kylian Mbappe a fost lăsat în afara lotului lui PSG

[Sursa foto: Instagram]

Președintele lui Real Madrid, răspuns "calm" despre Kylian Mbappe

Potrivit publicației Goal, întrebat depre venirea lui Mbapee la Real, Florentino Perez a declarat pentru LaSexta: „Sunt mereu calm”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Liderul suprem al clubului madrilen a adăugat cu un zâmbet ironic: „Astăzi, votăm, nu ne gândim la altceva, este un subiect foarte important pentru spanioli”.

Cu alte cuvinte, Perez s-a eschivat în fața unui răspuns tranșant cu privire la aducerea lui Kylian Mbappe la Real Madrid din acest sezon, într-un moment în care situația este extrem de complicată pentru căpitanul de la naționala Franței.

 Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, la plajă

De ce are nevoie Real Madrid de Mbappe

Semnarea cu Kylian Mbappe ar fi o lovitură majoră pentru Real Madrid, în contexul în care clubul are nevoie de un atacant centru de talie mondială după plecarea lui Karim Benzema.

Conducerea de la PSG rămâne convinsă că Mbappé a convenit deja cu Real Madrid și are contractul pregătit cu gruparea spaniolă.

Între timp, a sosit o nouă ofertă pentru francez, în valoare de 300 mil. euro, de la șeicii arabi ai lui Al Hilal.

Deși se apropie termenul-limită de 31 iulie dat de PSG, viitorul lui Kylian Mbappe este din nou îndoielnic. Contractul său actual cu PSG se încheie vara viitoare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

PSG a precizat că dorește ca Mbappe fie să semneze o prelungire a contractului cu clubul, fie să plece în această vară. Totuși, francezul este cel care deține majoritatea atuurilor în această situație, deoarece mai are doar un an de contract.

 Kylian Mbappe

Kylian Mbappe

[Sursa foto: Instagram]

Deloc surprinzător, Real Madrid a fost plasat ca favorit pentru a semna cu Mbappe, dacă va ajunge să părăsească PSG în această vară.

Florentino Perez pare să fie complet calm cu privire la situație, în ciuda speculațiilor constante și a zvonurilor din mass-media despre potențiala mutare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si