Declararea stării de urgenţă de către Președintele SUA autorizează Agenţia Federală de Management al Urgenţelor (FEMA) să coordoneze eforturile de ajutor în caz de dezastre şi să ofere măsuri de protecţie în caz de urgenţă, a menționat Casa Albă într-un comunicat.

Joe Biden a declarat stare de urgenţă în Puerto Rico, din cauza furtunii tropicale Fiona

Furtuna tropicală Fiona se apropie de puterea unui uragan, fiind aşteptate ploi torenţiale şi alunecări de noroi în Puerto Rico şi Republica Dominicană, a precizat, duminică, Centrul Naţional pentru Uragane.

Preşedintele SUA a declarat stare de urgenţă în Puerto Rico, din cauza furtunii tropicale Fiona

Preşedintele SUA a declarat stare de urgenţă în Puerto Rico, din cauza furtunii tropicale Fiona

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alexandr Lukaşenko: "Statele Unite împing Europa într-o confruntare militară cu Rusia pe teritoriul Ucrainei”

Președintele SUA, dar și alți lideri mondiali şi capete încoronaţi participă la funeraliile Reginei Elizabeth II

Președintele SUA, Joe Biden, dar și alți demnitari şi capete încoronaţi care vor lua parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au început să sosească la Londra.

Liderul de la Casa Albă împreună cu soţia sa Jill urmează să participe, duminică, la ora 17.00 GMT (19.00- ora României, la funeraliile monarhului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, în timpul momentelor de reculegere ţinute de membrii familiei regale sau de alţi şefi de stat, fluxul de vizitatori a fost întrerupt.

Citeste si: La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au avut loc incidente de securitate, după ce un bărbat a vrut să ia stindardul regal aflat la baza catafalcului

Joe Biden a aterizat, sâmbătă seara, în apropierea capitalei sub înaltă supraveghere.

Președintele SUA va participa duminică seara la o recepţie găzduită de regele Charles III la Palatul Buckingham pentru demnitarii prezenţi.

Întâlnirile diplomatice au început sâmbătă, când regele Charles al III-lea a primit reprezentanţii celorlalte 14 naţiuni ale Commonwealth-ului, printre care Canada, Noua Zeelandă şi Australia.

Citeste si: Ce tradiții de înmormântare trebuie respectate în Casa Regală a Marii Britanii?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si