Bogdan Drăghici a fost prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a încuviințat solicitarea procurorilor de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

"Soția domnului Drăghici a făcut plângere penală Protecției Copilului pe neglijență în serviciu, plângere care s-a clasat. Din anul 2017 se chinuie pentru că acest domn Drăghici avea doi copii în grijă, pe care îi ținea în casă și nu îi lăsa să aibă contact cu niciun părinte, INML a făcut o expertiză psihiatrică și a stabilit că copiii care au stat cu domnul Drăghici până astăzi când

a fost arestat, aseară, au fost alienați parental. Sunt multe alte aspecte în decursul timpului care s-au întâmplat și nu s-a luat nicio măsură.

Citeste si: Imaginile șocante găsite pe hard disk-ul ridicat din casa lui Răzvan Ciobanu

Citeste si: Primarul din Comarnic vrea să introducă viniete pentru maşinile cu numere de Bucureşti şi de Ilfov

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un râu infect curge zilnic pe sub București! De unde vin apele murdare

Că a fost arestat preventiv acum foarte bine, s-a făcut dreptate. Este foarte complicat acest dosar. Nu e singura plângere formulată împotriva lui Bogdan Drăghici, dacă o să vedeți pe portal la Judecătoria Sectorului 5 e trimis în judecată în penal pe nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorilor.

Deci mai este cercetat penal și în alt dosar. Vă rog să precizați că DGASPC nu a luat nicio măsură s-a făcut plângere împotriva DGASPC plângere penală că nu i-a nicio măsură și s-a clasat acea plângere", a declarat avocatul Mădălina Pană, care o reprezintă pe soția președintelui Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor.

Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, acuzat că şi-a abuzat fetiţa de 10 ani

Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, este acuzat că şi-a abuzat propriul copil. Bogdan Drăghici a fost reţinut.

Informaţii incredibile au ieşti la suprafaţă despre Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei TATA.

Bărbatul este acuzat că a profitat de fiica lui. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 4-5 ani, atunci când minora avea 10 ani. Cea care a făcut afirmaţiile şocante este chiar mama fetiţei. Astfel, în perioada 2013-2016, Bogdan Drăghici şi-ar fi violat fetiţa vitregă.

Oamenii legii l-au reţinut pe Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, chiar în cursul nopţii, după ce mama fetiţei sale vitrege l-a acuzat de agresiune sexuală asupra minorei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si