”Încercăm să găsim soluţii pentru crearea unui coridor de pace aici, aşa cum am avut coridorul pentru cereale”, a mai precizat preşedintele turc Erdogan reporterilor într-un zbor din Uzbekistan.

Erdogan: „Turcia se angajează să asigure un dialog de pace între Moscova şi Kiev”

Președintele Turciei a precizat că nu va propune un interval de timp specific pentru nicio prelungire a acordului privind coridorul de cereale, care expiră la sfârşitul săptămânii viitoare, însă a specificat că doreşte ca acesta să funcţioneze ”cât mai mult posibil”.

Citește și: Klaus Iohannis: „Franţa este un susţinător al aderării ţării noastre la Spaţiul Schengen. România este pregătită să adere..”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De asemenea, Erdogan a lăudat rezistenţa Rusiei la presiunile din partea Statelor Unite şi a aliaţilor săi, potrivit Reuters.
Liderul turc a mai subliniat faptul că Rusia nu este un stat obişnuit, este un stat puternic. Desigur, Occidentul, în special Statele Unite, atacă aproape fără limite Rusia. Împotriva tuturor acestor lucruri, desigur, Rusia rezistă”.

Citește și: Momentul în care armata lui Zelenski intră în centrul orașului Herson (VIDEO)
Rusia a declanțat războiul în Ucraina în luna februarie şi a susţinut că a anexat patru

regiuni din Ucraina ocupată la Federaţia Rusă.

Citește și: FOTO/VIDEO- Șase percheziții în București, într-un dosar ce vizează traficul de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii DIICOT


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si