Close sidebar
Close sidebar

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ieşit pe străzile Kievului: „Suntem aici să apărăm Ucraina”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat un videoclip de pe străzile din Kiev, după zvonurile din presa rusă că ar fi fugit din capitală.

Diana Bostan,

Președintele Ucrainei a ieșit pe străzile Kievului.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ieşit pe străzile Kievului, în semn de solidaritate cu poporul şi cu armata Ucrainei, pentru „a apăra Ucraina” Şeful statului era însoţit de premierulDenis Şmihal, precum şi de liderul partidului şi de preşedintele Cancelariei Preşedintelui, după cum a precizat chiar Zelenski, în videoclipul postat de către Biroul Preşedintelui Ucrainei.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ieşit pe străzile Kievului

„Liderul partidului este aici, şeful Birouluii preşedintelui este aici, premierul este aici. Cu toţii suntem aici să apărăm independenţa. Suntem aici să apărăm Ucraina”, a fost mesajul lui Zelenski pentru poporul său, pentru armata ucraineană, pentru Rusia, cât şi pentru întreaga comunitate internaţională.

Citeste si: Rusia, sub sancțiuni puternice. „Va fi tratată ca un stat ostil, izolat de fluxurile globale și de investiții”

Citeste si: Germania nu este de acord cu excluderea Rusiei din sistemul de plăţi SWIFT. Este „un proces tehnic dificil, cu un impact puternic asupra Germaniei”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

„Slăvită fie Ucraina, slăviţi fie eroii!”, a conchis preşedintele ucrainean.

Gest fără precedent- Papa Francisc a mers la ambasada Rusiei

Papa Francisc a mers vineri la ambasada Rusiei de la Sfântul Scaun pentru a-şi exprima direct în faţa ambasadorului rus îngrijorarea faţă de războiul din Ucraina, transmite Reuters.

Citeste si: Ucraina anunță că pierde controlul asupra punctului de trecere spre Kherson

Citeste si: Orfelinat lovit cu bombe rusești. Peste 50 de copii evacuați

Se pare că este prima vizită a unui papă la o ambasadă în timpul unui conflict.

Suveranul pontif a rămas în sediul misiunii diplomatice ruse circa 30 de minute, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni. Acesta nu a comentat informaţia potrivit căreia Francisc a oferit medierea Vaticanului în conflictul dintre Rusia şi Ucraina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI