Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunțat luni președinția ucraineană. "Șeful statului se simte bine și va continua să-și îndeplinească îndatoririle de la distanță, în izolare," potrivit sursei citate. Președintele Zelenski a postat el însuși un mesaj pe Twitter, luni după-amiază, în care a precizat că se va autoizola și va continua să lucreze de la distanță în timp ce se va recupera de virus.

Citeste si: Noul vaccin anti-COVID, tot mai aproape de lansare. Veste de ultima oră

Zelenski: Nu există oameni norocoși în fața COVID

"Nu există oameni norocoși pentru care #COVID19 să nu reprezinte o amenințare. În ciuda tuturor măsurilor de carantină, am primit un rezultat pozitiv la test. Mă simt bine și iau multe vitamine. Promit să mă izolez, dar continui să lucrez. Voi depăși COVID19 la fel ca majoritatea oamenilor. Va fi bine!", a scris Zelensky pe Twitter.

"Voi depăși COVID19 la fel ca majoritatea oamenilor. Va fi bine!", a spus președintele Ucrainei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Numărul de noi cazuri COVID-19 în Ucraina a crescut în ultimele săptămâni odată cu sosirea toamnei și a ajuns la peste 10.000 de cazuri pe zi, pentru prima dată în această lună. Țara a înregistrat sub o jumătate de milion de infecții de când a început pandemia, potrivit raportului Universității Johns Hopkins.

Președintele Zelensky a fost în centrul unui scandal internațional anul trecut când s-a dezvăluit că Donald Trump i-a cerut lui și guvernului ucrainean să deschidă o anchetă politică asupra fostului vicepreședinte Joe Biden cu privire la presupuse acțiuni de corupție care îl implicau pe fiul său,

Hunter, în Ucraina.

Actorul de comedie Volodimir Zelenski a câștigat în aprilie 2019 alegerile prezidențiale din Ucraina, învingându-l cât se poate de clar pe președintele în exercițiu de atunci Petro Poroșenko.

Fostul actor a reușit să ajungă președintele Ucrainei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si