Close sidebar
Close sidebar

Președintele unei țări mari din Europa are coronavirus

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, este infectat cu noul coronavirus. Potrivit purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale, președintele Poloniei se simte bine și este în contact permanent cu medicii.

Razvan Ilie,

Președintele polonez Andrzej Duda, infectat cu coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele polonez Andrzej Duda a avut un rezultat pozitiv la testul de coronavirus, dar se simte bine, a anunțat sâmbătă șeful cancelariei prezidențiale Blazej Spychalski.

"Președintele a fost testat ieri pentru prezența coronavirusului. Rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv. Președintele este bine. Suntem în contact permanent cu serviciile medicale", a scris Spychalski pe Twitter.

Citeste si: Previziuni sinistre după pandemie: oamenii nu vor mai face copii

Președintele Poloniei, infectat cu coronavirus

Infecția lui Duda apare într-un moment în care țara central europeană se confruntă cu o creștere a epidemiei COVID-19, noile infecții atingând vineri un record zilnic de peste 13.600.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Andrzej Duda, în vârstă de 48 de ani, deține un rol mai ales ceremonial în economia puterii de la Varșovia, dar are și drept de veto în privința legislației.

Duda este un aliat al partidului naționalist de drept și justiție (PiS).

Citeste si: Țara în care faci închisoare 2 ani dacă nu porți masca de protecție

Președintele Poloniei, infectat cu coronavirus

Polonia a intrat în "zona roșie" 

De sâmbătă, urmează să intre în vigoare în Polonia mai multe restricții pentru a stopa răspândirea virusului, inclusiv o închidere de două săptămâni a restaurantelor și barurilor. Ministerul Sănătății a raportat vineri 153 de decese provocate de coronavirus, ajungând la 4.172.

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a anunţat vineri că întreaga ţară intră în ''zona roşie'' începând de sâmbătă, cu o închidere parţială a şcolilor primare şi a restaurantelor, în urma unei creşteri record a cazurilor de COVID-19.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI