Maria Diana a murit în timp ce făcea un traseu montan cu iubitul său, la Jepii Mici, în Bușteni. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost atacată și târâtă d eurs într-o râpă, unde și-a găsit sfârșitul.

Cu vocea tremurândă, mama tinerei face mărturie plină de durere. Femeia a declarat că a avut o presimțire sumbră și a îndemnat-o pe fiica sa să nu plece în drumeție.

Citește și: „Era îngrozită, țipa” Ea este Maria Diana, tânăra de o frumusețe rară, ucisă de urs în zona Jepii Mici. S-a zbătut din răsputeri să se salveze în ultimele clipe din viața sa, sunând la 112

Mărturia plină de durere a mamei Mariei Diana: "Te rog, nu te du" 

Viața tinerei Maria Diana s-a sfârșit brusc la 19 ani. Tânăra se afla pe Jepii Mici, la Bușteni, împreună cu iubitul său. Cei doi au fost atacați de un urs, care a aruncat-o pe tânără într-o râpă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei- wowbiz.ro

Câteva ore mai târziu, Maria Diana a fost găsită moartă în râpă.

Cu vocea tremurândă și sfâșiată de durere, mama tinerei mărturișește care a fost ultima discuție purtată cu fiica sa. Femeia a povestit cum și-a rugat copila să nu plece în drumeție, dar nu a fost ascultată. Maria Diana i-a spus că vrea să încerce experiențe noi.

Citește și: Mărturisirile șocante ale unei tinere care a ajuns pe Jepii Mici înainte cu două zile ca Maria să fie sfâșiată de urs: „Acest traseu e plin de cruci”

Din păcate, a fost ultima experiență pentru tânăra de 19 ani.

"Da, am vorbit cu ea... Eu am sunat-o că eram preocupată cu muntele ăsta. Am sunat-o și i-am zis: "Nu te du, te rog, nu te du". I-am zis să aibă grijă. Ea zis: "M-ai ținut mereu, m-ai strâns și acum vreau să mă duc să fac experiențe". Și i-am zis că "Dacă te duci, ai, te rog grijă, la râpe, la toate că sunt foarte periculoase" , a declarat mama Mariei Diana, potrivit Alo, Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si