Plini de viață, energie și chef de muncă. Așa se prezintă mai tot timpul Iuliana și Costin de la Prestinge Orchestra. Împreună cu trupa au creat un concept nou de prezentare pentru evenimente care urmează să se lanseze.

Citește și: VIDEO- Inna lansează piesa ”Crystall Nail”, o melodie plină de culoare

Prestige Orchestra, un nou concept pentru evenimente

Iuliana Ghinea: ”Este o mare nebunie. Lansăm cel mai wow proiect și concept din România pentru evenimente și ne bucurăm că în curând putem să le oferim oamenilor de acasă ceva spectaculos.”

Nu mai puțin de 60 de oameni au lucrat zi și noapte la noul proiect.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Costin Ghinea: ”Trupa în primul rând 12 cu dansatori 6, cu ehipa tehnică cred că 25. Cred că suntem în jur de 60 de oameni care au muncit.”

Iuliana și Costin se completează perfect atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

Pentru acest videoclip de prezentare, cei doi s-au implicat până și în reprezentarea grafică.

Iuliana Ghinea: ”Ne-am gândit să venim cu o scenă pe etaje pentru a crea acest show și mai spectaculos decât era până acum, pentru că vom avea și dansatori și animatori. Vom avea un dansator extraordinar, care va dansa pe un glob, deci, stați aproape de noi că pregătim nebunii anul acesta.”

Noul videoclip pentru evenimente va conține mai multe genuri muzicale pe care Prestige Orchestra le are în repertoriu. Vorbim despre 31 de pierse pe care fanii cu siguranță abia așteaptă să le asculte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si