Avocatul Adrian Cuculis a anunţat luni, 19 februarie, că dosarul criminalului din Berceni a rămas în pronunțare.

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, din nou în fața instanței. Avocat Adrian Cuculis: "Mâine se anunță posibil ultimul termen. Vom cere închisoare pe viață!"

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale fugise după crimă în Regatul Ţărilor de Jos și a fost prins în vara anului trecut, după ce fusese dat în urmărire internaţională.

Presupusul criminal de 38 de ani a ascuns cadavrul copilei în lada canapelei dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

S-a cerut închisoarea pe viață pentru Marcel Serbuc

"Cu privire la daunele morale solicitate, acestea s-au ridicat la 600000 de euro iar cu privire la faptele de omor calificat si talharie, am solicitat aplicarea inchisorii pe viata pentru Serbuc Marcel", a anunțat avocatul Cuculis.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avocatul familiei fetiței a precizat că au fost momente tensionate în instanță, deoarece presupusul criminal a acuzat familia victimei că ar fi neglijat-o pe fetiță.

"Apărarea și Marcel Serbuc au inceput sa dea vina pe familia victimei minore cum ca acestia ar fi neglijat-o. Serbuc si-a recunoscut fapta insa solicita sa NU fie obligat la plata de despagubiri", a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Ultimul cuvânt la care a avut dreptul inculpatul a fost: “Îmi pare rau si o sa regret toata viata”.

Marcel Șerbuc, acuzat de crima din Berceni.

Marcel Șerbuc, acuzat de crima din Berceni.

Cum s-a produs crima din Berceni

Marcel Șerbuc a fost audiat în cazul crimei din Berceni. Suspectul a povestit cum s-a produs omorul. Acesta a declarat că fata de 12 ani l-a lovit, iar el a ripostat, lovind-o peste față. În acel moment, victima s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

În urma loviturii, fata a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat. 

A declarat că fata l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze. El s-a „speriat”, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat ”, a explicat Adrian Cuculis, avocatul familiei victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si