Desi atat Olguta Vasilescu, cat si Claudiu Manda sunt divortati si au fost surprinsi in cateva randuri impreuna, niciunul dintre ei nu a confirmat relatia pana acum. Cei doi politicieni sunt amandoi din Craiova si au lucrat impreuna atat in campaniile electorale cat si la diverse proiecte ale partidului. Zilele trecute ei au fost surprinsi de paparazzi unei publicatii tabloide, impreuna la mall, in timp ce luau masa. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Claudiu Manda a fost insa, in 2015, in centrul unui scandal dupa ce l-a injurat pe un roman ce lucra in Marea Britanie. Mai exact, politicianul si-a pierdut cumpatul in urma unui dialog cu mai multi cititori referitor la o stire conform careia in Craiova, autobuzele vor fi modernizare prin introducerea cu wi-fi neparolat. Deputatul de atunci a continuat cu unul dintre contestatarii sai discutia pe chat-ul paginii de socializare si a sfarsit prin a-l injura.

Romanul insa a postat apoi captura de ecran cu schimbul de replici, scria Vlad Petreanu la acea vreme. Mai mult, jurnalistul spune ca deputatul a confirmat discutia, precizand ca l-a contactat pe roman mesageria privata special pentru asta.

 

Acum insa, Manda vrea sa se remarce in competitii sportive. El a participat in aceasta primavara la Campionatul National pentru Seniorisşi Tineret- Cupa de Cristal.

Politicianul, legitimat la CSM Craiova, a concurat la proba "60 de metri plat", clasandu-se pe ultimul loc, din 46 de concurenti, scrie Romania Libera.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si