Close sidebar
Close sidebar

Presupusul iubit al Olgutei Vasilescu s-a injurat cu un roman din Marea Britanie! Senatorul Claudiu Manda a confirmat incidentul din urma cu doi ani

Presedintele PSD Dolj si, conform zvonurilor, noul iubit al Olgutei Vasilescu, senatorul Claudiu Manda este un personaj cunoscut in Oltenia.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi atat Olguta Vasilescu, cat si Claudiu Manda sunt divortati si au fost surprinsi in cateva randuri impreuna, niciunul dintre ei nu a confirmat relatia pana acum. Cei doi politicieni sunt amandoi din Craiova si au lucrat impreuna atat in campaniile electorale cat si la diverse proiecte ale partidului. Zilele trecute ei au fost surprinsi de paparazzi unei publicatii tabloide, impreuna la mall, in timp ce luau masa. 

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Claudiu Manda a fost insa, in 2015, in centrul unui scandal dupa ce l-a injurat pe un roman ce lucra in Marea Britanie. Mai exact, politicianul si-a pierdut cumpatul in urma unui dialog cu mai multi cititori referitor la o stire conform careia in Craiova, autobuzele vor fi modernizare prin introducerea cu wi-fi neparolat. Deputatul de atunci a continuat cu unul dintre contestatarii sai discutia pe chat-ul paginii de socializare si a sfarsit prin a-l injura.

Romanul insa a postat apoi captura de ecran cu schimbul de replici, scria Vlad Petreanu la acea vreme. Mai mult, jurnalistul spune ca deputatul a confirmat discutia, precizand ca l-a contactat pe roman mesageria privata special pentru asta.

 

Acum insa, Manda vrea sa se remarce in competitii sportive. El a participat in aceasta primavara la Campionatul National pentru Seniorisşi Tineret- Cupa de Cristal.

Politicianul, legitimat la CSM Craiova, a concurat la proba "60 de metri plat", clasandu-se pe ultimul loc, din 46 de concurenti, scrie Romania Libera.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI