Close sidebar
Close sidebar

Pretentii uriase! Ce conditii a cerut Rihanna pentru sederea in Romania

Cântareata R&B Rihanna, care va concerta în acest weekend în Piata Constitutiei, nu are deocamdata pretentii iesite în comun pentru prima vizita în România. Rihanna, în vârsta de 28 de ani, va avea la dispozitie o „armata“ de oameni pe timpul sederii în România, dar si o camera de relaxare amplasata în spatele scenei.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Pretentii uriase! Ce conditii a cerut Rihanna pentru sederea in Romania
Cântareata R&B Rihanna, care va concerta în acest weekend în Piata Constitutiei, nu are deocamdata pretentii iesite în comun pentru prima vizita în România.
Rihanna, în vârsta de 28 de ani, va avea la dispozitie o „armata“ de oameni pe timpul sederii în România, dar si o camera de relaxare amplasata în spatele scenei.
„Ne-a cerut sa amenajam în spatele scenei un apartament cu veioze, canapele, pernute decorative si plante de interior“, a declarat pentru Click! Diana Nimara, unul dintre organizatorii concertului. De asemenea, artista a cerut mâncare organica, legume bio, supe si sushi.    Primul show pe care Rihanna îl va sustine în România face parte din turneul mondial The Anti World Tour 2016 si va avea loc duminica, 14 august, în prima zi a festivalului Zutopia, în cadrul caruia vor mai concerta Sia si Steve Aoki.
Pâna în prezent, organizatorii spun ca s-au vândut peste 40.000 de bilete, iar în Piata Constitutiei sunt asteptati peste 50.000 de spectatori.
Show-ul din Piata Constitutiei va fi deschis de cântareata Delia Matache, aceasta fiind alegerea Rihannei si a echipei sale.   Turneul mondial „Anti“ a debutat la jumatatea lunii martie în Statele Unite ale Americii si se va încheia la sfârsitul lunii noiembrie la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).
Turul artistei a avut un real succes, dupa doar 50 de concerte din totalul de 77 încasarile fiind de peste 51 de milioane de dolari.    Fiecare concert a durat 90 de minute, iar Rihanna a cântat 24 de piese de pe noul album, „Anti“, si a schimbat sapte tinute.

„Ne-a cerut sa amenajam în spatele scenei un apartament cu veioze, canapele, pernute decorative si plante de interior“, a declarat pentru Click! Diana Nimara, unul dintre organizatorii concertului.

De asemenea, artista a cerut mâncare organica, legume bio, supe si sushi.    Primul show pe care Rihanna îl va sustine în România face parte din turneul mondial The Anti World Tour 2016 si va avea loc duminica, 14 august, în prima zi a festivalului Zutopia, în cadrul caruia vor mai concerta Sia si Steve Aoki. Pâna în prezent, organizatorii spun ca s-au vândut peste 40.000 de bilete, iar în Piata Constitutiei sunt asteptati peste 50.000
de spectatori.

Show-ul din Piata Constitutiei va fi deschis de cântareata Delia Matache, aceasta fiind alegerea Rihannei si a echipei sale.   Turneul mondial „Anti“ a debutat la jumatatea lunii martie în Statele Unite ale Americii si se va încheia la sfârsitul lunii noiembrie la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Turul artistei a avut un real succes, dupa doar 50 de concerte din totalul de 77 încasarile fiind de peste 51 de milioane de dolari.    Fiecare concert a durat 90 de minute, iar Rihanna a cântat 24 de piese de pe noul album, „Anti“, si a schimbat sapte tinute.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI