"Am fost adoptat de familia italiana Caraccini, din Franta. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din Romania.  Am descoperit in urma cu cinci ani ca eram un orfan special. M-am intalnit cu mai multi deputati si ministri din Romania, care mi-au spus ca sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat aceasta informatie, dar am crezut la inceput ca nu este reala. in acesti ani am descoperit mai multe documente care atesta ca am sange albastru.

Puteti vedea ca seman foarte bine cu principesa Sofia, am aceleasi trasaturi.(...) Documentele pe care le am in posesie dovedesc ca nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de catre biserica bizantina. Statul elvetian a facut mai multe teste ADN in urma cu doi an. Le-am vazut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine sa descopar adevarul. Mama mea naturala este Principesa Sofia. De aceea am fost adoptat de o familie italiana, pentru ca sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre aceasta informatie. Nu este o minciuna.", sustine Jean-Francois.

Barbatul sustine ca a trimis mai multe scrisori familiei regale, inclusiv Principesei Margareta, insa nu a primit niciodata raspuns. De tacere s-ar fi lovit si cand a incercat sa o contacteze pe cea care i-ar fi mama naturala, pe Principesa Sofia, scrie stiripesurse.ro.

" Acum doi ani am trimis scrisori familiei regale din Romania. Nu mi-au raspuns. (...) I-am scris, insa nu mi-a raspuns niciodata. Sotia mea i-a scris mamei mele o superba scrisoare acum doua luni. Nu i-a raspuns nimeni. Este ciudat. Este o situatie foarte dificila.", a declarat barbatul pentru Romania TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presupusul fiu al Regelui sustine ca a vorbit, de-a lungul timpului, cu mai multi parlamentari romani si ar fi trimis scrisori in care isi spunea povestea chiar fostului premier Victor Ponta.

Citeste si: Ce s-a intamplat cu Gabriela, romanca vanduta de Nicolae Ceausescu unui rege canibal din Africa? Dictatorul a obtinut o avere in schimbul ei

"Acum 5 ani am contactat Parlamentul Romaniei, parlamentarii stiu de existenta mea. Am trimis numeroase scrisori catre Victor Ponta, inclusiv presedintelui.(...) Toti oficialii stiu de existenta mea.(...) Sunt sigur despre originea mea si despre informatiile mele. (...)  Nu am fost invitat la funeraliile tatalui meu. Nu sunt respectat de familia mea, desi sunt adevaratul fiu al regelui.Sunt de acord sa fac orice test ADN. Am deja rezultatele unor teste facute de catre statul elvetian. Nu e o problema pentru mine pentru ca nu sunt un mincinos.", a conchis acesta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si