Close sidebar
Close sidebar

Pretinsul fiu al Regelui Mihai sustine ca s-a nascut din incest: "Mama mea naturala este fiica regelui, Principesa Sofia'

Pretinsul fiu al Regelui Mihai rupe tacerea si vine cu acuzatii incredibile, neprobate! Intr-un interviu acordat Romania TV, barbatul de 36 de ani sustine ca nasterea sa s-a produs in urma unui incest in familia regala. El sustine ca este fiul Regelui Mihai si al fiicei acestuia, Principesa Sofia. Mai mult, barbatul nu exclude nici posibilitatea de a fi supus unor teste ADN, care sa confirme spusele sale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am fost adoptat de familia italiana Caraccini, din Franta. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din Romania.  Am descoperit in urma cu cinci ani ca eram un orfan special. M-am intalnit cu mai multi deputati si ministri din Romania, care mi-au spus ca sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat aceasta informatie, dar am crezut la inceput ca nu este reala. in acesti ani am descoperit mai multe documente care atesta ca am sange albastru. Puteti vedea ca seman foarte bine cu principesa Sofia, am aceleasi trasaturi.(...) Documentele pe care le am in posesie dovedesc ca nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de catre biserica bizantina. Statul elvetian a facut mai multe teste ADN in urma cu doi an. Le-am vazut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine sa descopar adevarul. Mama mea naturala este Principesa Sofia.

De aceea am fost adoptat de o familie italiana, pentru ca sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre aceasta informatie. Nu este o minciuna.", sustine Jean-Francois.

Barbatul sustine ca a trimis mai multe scrisori familiei regale, inclusiv Principesei Margareta, insa nu a primit niciodata raspuns. De tacere s-ar fi lovit si cand a incercat sa o contacteze pe cea care i-ar fi mama naturala, pe Principesa Sofia, scrie stiripesurse.ro.

" Acum doi ani am trimis scrisori familiei regale din Romania. Nu mi-au raspuns. (...) I-am scris, insa nu mi-a raspuns niciodata. Sotia mea i-a scris mamei mele o superba scrisoare acum doua luni. Nu i-a raspuns nimeni. Este ciudat. Este o situatie foarte dificila.", a declarat barbatul pentru Romania TV.

Presupusul fiu al Regelui sustine ca a vorbit, de-a lungul timpului, cu mai multi parlamentari romani si ar fi trimis scrisori in care isi spunea povestea chiar fostului premier Victor Ponta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Acum 5 ani am contactat Parlamentul Romaniei, parlamentarii stiu de existenta mea. Am trimis numeroase scrisori catre Victor Ponta, inclusiv presedintelui.(...) Toti oficialii stiu de existenta mea.(...) Sunt sigur despre originea mea si despre informatiile mele. (...)  Nu am fost invitat la funeraliile tatalui meu. Nu sunt respectat de familia mea, desi sunt adevaratul fiu al regelui.Sunt de acord sa fac orice test ADN. Am deja rezultatele unor teste facute de catre statul elvetian. Nu e o problema pentru mine pentru ca nu sunt un mincinos.", a conchis acesta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI