Miercuri, 29 martie, de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unor momente noi, pline de neprevăzut, situații neașteptate și intrigi țesute de-a lungul timpului, în jurul impresionantei familii Argun.

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Destăinuiri”, Confruntarea cu trecutul

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Produsele chinezești periculoase au acaparat piețele din România

 Ambițioasa Ender (Şevval Sam) va continuă să uneltească împotriva lui Halit iar rivalitatea femeii în ceea ce o privește pe Sahika (Nesrin Cavadzade) va atinge cote maxime.

Nu ratați miercuri 29 martie, de la ora 20:00, noile episoade din “Prețul fericirii”, îndrăgitul serial care va putea fi urmărit de miercuri până sâmbătă, la Kanal D.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Povestea cutremurătoare a fraților din Prahova, rămași orfani

De săptămâna viitoare, serialul turcesc “Destainuri” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si