Îndrăgitul serial “Prețul Fericirii”   (original: “Yasak Elma”) revine începând de astăzi, de la ora 20:00, în casele telespectatorilor români cu noi episoade din povestea de viață a familiei Argun. Fanii îndrăgitei producții “Prețul fericirii” îi vor reîntâlni pe membrii impresionantei familii Argun, angrenați într-un carusel de întâmplări și trăiri intense. Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care aceștia sunt nevoiți nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor ține cu sufletul la gură privitorul în fiecare moment al îndrăgitei producții.

Ce se va întâmpla în episodul de astăzi?

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod „Prețul fericirii”

Înverșunata Yildiz (Eda Ece) este surprinsă să afle, la reîntâlnirea cu fostul soț, Halit (Talat Bulut), că acesta are planuri mari în ceea ce-i privește. Deși trecutul le-a supus relația la mari încercări, Halit nu renunță la ideea de a avea un viitor alături de Yildiz. Reacția frumoasei femei va fi neașteptată. 

 Ambițioasa Ender (Şevval Sam) va continua să uneltească împotriva lui Halit, iar rivalitatea femeii în ceea ce o privește pe Sahika (Nesrin Cavadzade), sora actualului ei soț, Kaya (Barış Kılıç), va atinge cote maxime.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: “Hercai”, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare. Telespectatorii vor putea urmări, în curând, la Kanal D, o fascinantă poveste de dragoste a unei tinere sortită să plătească pentru greșelile trecutului

Pe de altă parte, Sahika se teme de reîntoarcerea lui Halit în lumea marilor afaceriști. Nimic nu o sperie mai tare pe Sahika decât răzbunarea pe care o anticipează din partea celui pe care l-a ruinat, nimeni altul decât Halit.

Care va fi prima „mutare” a lui Halit, reîntors cu forțe proaspete pe <scena> afacerilor și ce rol va avea Yildiz, în viitorul apropiat al renumitului afacerist puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului „Prețul fericirii”, la Kanal D.

Serialul poate fi vizionat de miercuri până sâmbătă

Nu ratați, începând de astăzi, 29 martie, de la ora 20:00, noi episoade ale serialului “Prețul fericirii”, pe care îl veți putea urmări de miercuri până sâmbătă, de la 20:00, la Kanal D.

Citește și: “Prețul fericirii”, îndrăgitul serial revine cu episoade noi, din 29 martie, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si