Niav, o creatoare de conținut cunoscută în Croația, a povestit pe canalul ei de TikTok, unde este urmărită de aproape 20.000 de persoane, despre șocul pe care l-a avut când s-a întors pe insula Hvar pentru o vacanță. Niav spune că mai fusese acolo cu 4 ani în urmă, însă ceea ce a descoperit acum, a lăsat-o fără cuvinte.

”Croația a luat-o razna”

„Acum sunt în Hvar și nu m-am mai întors de vreo patru ani. Și, bineînțeles, Croația a trecut la moneda euro acum. Ghiciți cât costă un șezlong la celebrul bar de pe plaja Hula Hula? 40 de euro de persoană pe șezlong! Poftim!?“, a spus Niav într-un clip video, care a ajuns la  aproape 33.000 de persoane.

@mylifeincroatia I’m sorry, but whaaaattt?! Hvar is wild🤯 #hvar #hvarisland #hvarcroatia #croatiatravel ♬ original sound- Niav in Croatia ✨

În comentarii, mai mulți i-au dat dreptate lui Niav, susținând că într-adevăr prețurile în Croația au crescut considerabil.

Citește și: Românii sunt dezamăgiți de litoralul bulgăresc. Ce pățesc turiștii până ajung la destinație

„Croația a luat-o razna după ce a trecut la Euro. Acum imaginați-vă cum este pentru localnici... și cu salariul mediu în Croația, care este unul dintre cele mai sărace din UE“, a scris un utilizator.

Niav - creatoare de conținut

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Păi imaginează-ți că trăiesc în Croația. La câți bani am, eu mănânc doar pâine și margarină, uneori când nu am margarină, pun doar puțin zahăr peste“, a adăugat un altul.

„Nu, nu este umflat prețul. Oamenii au devenit lacomi, un apartament de 3 stele era 30€, acum 70,80,100 de euro“, a precizat cineva.

Citește și: Locul în care şezlongul costă 20 de lei, ciorba de peşte 12 lei şi berea 6 lei

„Din la Slovenia în Grecia cu mașina, 5 persoane! 19 zile de vacanță m-au costat mai puțin decât 10 zile pe coasta croată!“, a mai scris un utilizator.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Hvar, o stațiune de vară populară și una dintre cele mai cunoscute insule ale țării.

Hvar, o stațiune de vară populară și una dintre cele mai cunoscute insule ale țării.

[Sursa foto: Hvar - Facebook]

”Păi eu sunt din Slovenia, slovenii merg mereu în vacanță în Croația. Dar anul acesta călătoresc în Tenerife pentru că este și mai ieftin...“, a scris cineva într-un comentariu.

Hvar, o stațiune de vară populară și una dintre cele mai cunoscute insule ale țării, se află la aproximativ o oră de mers cu vaporul spre sud de Split. Orașul Hvar este principala așezare de pe insulă.

Jagodna, Pokonji Dol și Bonj se numără printre cele mai bune plaje de pe insulă. Pe lângă plajele uimitoare și arhitectura elegantă, Hvar este cunoscută ca fiind una dintre cele mai importante destinații de petrecere din Croația. Majerovića este un loc popular pentru petrecerile din timpul zilei, în timp ce orașul în sine are zeci de baruri și cluburi de noapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si