Close sidebar
Close sidebar

Preturile petrolului inregistreaza cea mai lunga perioada de crestere dupa luna decembrie

Preturile petrolului inregistreaza cea mai lunga perioada de crestere dupa luna decembrie, sustinute de optimismul ca Arabia Saudita va sustine prelungirea reducerii productiei de catre OPEC si producatori mari din afara organizatiei, intr-o perioada in care stocurile din SUA dau semne de scadere, transmite Bloomberg.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cotatia petrolului Brent, cu livrare in iunie, este in crestere, miercuri, cu 14 centi, la 56,37 dolari pe baril, la bursa din Londra. Marti, pretul titeiului Brent a avansat cu 25 de centi, respectiv cu 0,5%, la 56,23 dolari pe baril.

Petrolul WTI, de referinta pe piata americana, este tranzactionat la New York in urcare cu 11 centi, la 53,51 dolari pe baril, inregistrand o evolutie ascendenta pentru a saptea zi consecutiv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Arabia Saudita va sustine probabil prelungirea reducerilor de productie a petrolului in a doua jumatate a acestui an, pentru cresterea preturilor, potrivit unei persoane apropiate discutiilor interne.

Mai multe alte tari, intre care Kuwait, si-au exprimat public sprijinul pentru prelungirea restrictiilor de productie. In plus, date din industrie arata scaderea livrarilor de petrol in SUA, saptamana trecuta.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI