Maria Ghiorghiu sustine ca aude diverse voci sau vede anumite lucruri care i se arata si in care i se anunta diverse tragedii. Aceste previziuni ale sale le noteaza imediat pe un blog pentru ca toata lumea sa le citeasca. Multe dintre aceste previziuni ale sale, Maria Ghiorghiu sustine ca s-au adeverit si da si exemple: incendiul de la Colectiv, mai multe accidente aviatice si atentate teroriste.

Maria Ghiorghiu sustine ca prevede tragediile
Maria Ghiorghiu sustine ca prevede tragediile

Cel mai multe dintre previziunile sale nu sunt localizate, iar Maria Ghiorghiu precizeaza ca acestea sunt departe de tara noastra. Zilele trecute, femeia a avut insa o previziune clara despre tara noastra, care a facut-o si pe ea sa se ingrozeasca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

##CITAT129##

“In aceasta noapte, in timp ce scriam aici, pe blog, aud un glas in dreapta mea care spune asa: “Romania! Romania va sari in aer!” Am ramas uimita de cele auzite si cu teama in inima si-n suflet, mi-am notat cele auzite.

Dragilor, am scris adeseori aici despre ISIS, care a amenintat si ameninta Romania. Sa-si puna oare ei in aplicare planurile diabolice? Sa fie oare vorba despre Scutul de la Deveselu? Oare ar putea Rusia chiar sa ne bombardeze si sa sarim in aer cu totii? Ceva se va intampla in Romania noastra si din pacate nu va fi de bine(...) Am stat si m-am gandit doua zile daca sa scriu acest mesaj sau sa nu-l scriu.
Si pana la urma m-am gandit ca asa e corect sa scriu tot si toate cate vad si aud”
, a scris Maria Ghiorghiu.

A revenit insa la scurt timp cu o completare. “Revin dragilor cu un alt mesaj, ce se leaga cu acesta si pe care l-am primit cand am facut click pentru a publica primul articol. Aud: “Romania va sari in aer! Posturile de radio au sarit in aer!” Dupa cum vedeti nu este de glumit! Eu doar imi fac datoria de suflet si scriu (…) Teroristii vor sa distruga posturile de radio” , scrie  Maria Ghiorghiu pe blogul ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si