Close sidebar
Close sidebar

Previziuni sumbre lansate de economiști pentru următorii 10 ani. 4 mari catastrofe care amenință omenirea

Omenirea ar putea fi lovită de un ”dezastru major” în următorii 10 ani, consideră economiști din cadrul Deutsche Bank, potrivit Market Watch.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

O echipă de experți condusă de Henry Allen dezvăluie faptul că există o șansă de 33% ca un dezastru major să urmeze după pandemia de coronavirus. Totodată, în următorii 10 ani ne putem aștepta la apariția unei alte pandemii: cea de gripă, în urma căreia analiștii de la Deutsche Bank estimează că vor muri peste 2 milioane de oameni. 

Alte catastrofe prevăzute de analiști mai sunt:  o erupție vulcanică la nivel global, o erupție solară sau chiar declanșarea unui război mondial. 

Citeste si: INS: 382.000 de persoane erau şomere în primul trimestru. Rata şomajului în trimestrul I 2020 a fost de 4,3%

Raportul Deutsche Bank mai arată faptul că dacă intervalul de timp este majorat la 20 de ani, șansele apariției unui alt dezastru major cresc la 56%. 

Cutremurele NU au fost incluse în statistici întrucât sunt considerate evenimente locale. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Ludovic Orban, anunț important pentru românii care urmează să plece în vacanță în Bulgaria

În ceea ce privește posibilitatea unei erupții solare, acest lucru este de foarte rar discutat: ultimul fenomen de acest gen s-a produs în 1859. Experții Deutsche Bank spun că acest factor este mai probabil decât declanșarea unui război mondial. 

Citeste si: Rezultate BAC 2020. Notele anonimizate sunt publicate în data de 30 iunie

Clienți înstăriți ai Deutsche Bank au început deja să ia măsuri de precauție împotriva unui dezastru major. 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI