Alex, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani,  și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea cu o viteză mult prea mare s-a izbit de un sens giratoriu în Sebeș.

La câteva ore după evenimentul cutremurător, Adriana, una dintre prietenele sale, a dezvăluit amănunte despre băiatul care a plecat dintre noi.

Citește și: FOTO/VIDEO- Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere

Prietena lui Alex rupe tăcerea

Cei doi au fost colegi în liceu și bună prietenă cu Alex. Sunt 3 situații care ar putea explica tragedia care s-a întâmplat duminică seara: sinucidere după ce s-ar fi certat cu iubita, teribilism sau episod de epilepsie la volan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Trei tineri au ajuns la spital, în urma unui accident grav. Incidentul a fost transmis LIVE, pe Facebook

„Aseară a murit un bun prieten, într-un accident de mașină, în Sebeș. Probabil mulți știți deja cazul. Chiar dacă după liceu ne-am mai îndepărtat, niciodată nu mi-am schimbat părerea despre Alex. Un băiat simțit, educat, crescut în Biserică și cu frică de Dumnezeu.

Să nu mai spun despre mama lui… o femeie cum rar mai întâlnești.  S-au presupus multe: că s-a certat cu iubita și s-a sinucis, că a avut o criză de epilepsie la volan sau că pur și simplu e un teribilist.

Citește și: Scene de groază în Capitală! Trupul unui bărbat a fost rupt în bucăți în urma unui accident rutier

Probabil varianta de mijloc e cea mai viabilă pentru noi, cei care îl cunoaștem, pentru că altfel nu se explică acest incident tragic.  Dar stau și mă gândesc… chiar dacă suferea de epilepsie, de ce a primit permisul? Legea spune că poți obține permis de conducere dacă în decurs de un an, nu ai avut nicio criză. Total absurd. Dacă era teribilist, cum sunt mulți alți tineri, să fim sinceri, de ce nu există legi mai aspre? De ce nu există mai multe controale? Pedepse mai usturătoare?”, a spus Adriana pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si