Zoia Ceausescu, fata lui Nicolae si a Elenei Ceausescu, a incetat din viata pe 20 noiembrie 2006, la doar 57 de ani, fiind rapusa de cancer.

Fostul ei sot, Mircea Oprean (67 de ani), este in prezent un remarcabil profesor universitar in cadrul Politehnicii Bucuresti, unde  preda cursurile "transmisii automate pentru automobile", "tendinte in constructia de automobile", "introducere in tehnica automobilului" sau "optimizarea grupului motor-transmisie".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Oprean este de ani buni prieten cu celebrul medic Monica Pop, care l-a si felicitat recent pe fostul ginere al lui Ceausescu, spunand despre el ca este "un suflet mare si bun!". Inginerul Mircea Oprean s-a remarcat recent dupa ce a dezvaluit ca l-a avut student pe Liviu Dragnea, seful PSD, pe care l-a lasat repetent, dar si prin faptul ca- in iulie 2017- a fost batut de doi indivizi necunoscuti in campusul Politehnicii. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si