Close sidebar
Close sidebar

Prietenii i-au condus astazi pe sotii Maleon pe ultimul drum!

Cei doi soti gasiti fara suflare, de Craciun, in casa lor din Iasi au luat cu ei in mormant , secretul care i-a ucis. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum, pe cei care pareau sa aiba casnicia perfecta. in fata speculatiilor de tot felul, apropiatii neaga faptul ca femeia s-ar fi luptat cu o depresie crunta.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Impreuna erau mereu si la fel vor fi si-n cer. Pe ultimul drum, sotii de nedespartit 15 ani au fost purtati in sicrie, unul langa altul.

Prietenii asa si-i amintesc, iar in ziua cea mai grea cu sutele si-au luat adio de la ei intr-o tacere apasatoare. Dincolo de lacrimi, ramane insa intrebarea la care ancheta politistilor n-are inca un raspuns: in seara de Ajun, ceva i-a impins pe cei doi soti spre moarte, dar ce anume nimeni nu stie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prietenul care ii astepta la masa, in ziua de Craciun, e si cel care le-a batut la usa. Ingrijorat ca nimeni nu-i raspunde, a deschis cu teama. 

Speculatiile curg, iar una dintre ele se refera la neimplinirea care ar fi dus-o pe ea in pragul depresiei.

Intre timp ancheta continua. E greu de crezut insa ca va lamuri cauza mortii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI