Close sidebar
Close sidebar

Prietenii Ralucăi sunt devastați de durere, după ce a fost înjunghiată

Raluca, fata ucisă cu sânge rece într-un apartament din cartierul Militari, din Capitală, lasă în urma sa multă durere.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra în vârstă de 19 ani este plânsă de prietenii șocați de modul în care fata și-a pierdut viața.

"Stiu ca nimic nu mai conteaza acum. Nici faptul ca urma sa facem canto impreuna, nici faptul ca urma sa plecam in Italia impreuna sa ne serbam, nici faptul ca ti doreai atat de mult sa ti fac si eu odata poze, nici faptul ca deveneam partenere de business si urma sa te iau cu mine peste tot in lume. Mi e un dor cumplit de tine deja si nimeni nu intelege de ce", a scris Noemi pe Facebook.

"Am furat clipul ăsta de pe instagram-ul tău, așa cum și tu ne-ai furat nouă inimile. Sper ca sufletul tău să-și găsească liniștea pe care o merită acolo unde ești tu!", este mesajul lui Sorin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Raluca și principalul suspect, Bogdan, un tânăr în vârstă de 26 de ani care lucra ca IT-ist, ar fi întreţinut relaţii intime în momentul în care fata ar fi suferit o criză de nervi, dintr-un motiv legat de o cerinţă sexuală.

Conform spuselor sale, Raluca ar fi pus mâna pe un cuțit și l-ar fi atacat, iar el a înjunghiat-o ca să se apere.

Raluca a fost abandonată, într-o baltă de sânge, ore în şir.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI