Victor Spirescu sau invadatorul, asa cum l-au numit englezii, a fost primul roman care a pasit in Luton dupa liberarizarea pietei muncii din Marea Britanie in anul  2014.

"Am venit sa muncesc sa le iau banii la engelzi. Sa le iau banii, sa ma intorca acasa sa duc o viata de rege"

Acesta era visul romanului care a devenit celebru in Regatul Unit. Vis care era pe cale sa devina realitate deoarece Victor a reusit sa puna bazele propriei afaceri, cu sisteme de ventilatie si urma sa se casatoreasca cu aleasa inimii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

ADRIAN, PRIETEN VICTOR SPIRESCU: S-a intamplat ieri dimineata, a pierdut controlul, s-a dat de 6,7 ori peste cap cu masina. Ai incercat sa iei legatura cu familia lui Victor?...Din pacate eu a trebuit sa-i anunt. Pe la 8 jumate m-a sunta un prieten comun care e stabilit acolo, nu au avut curajul sa sune familia sa-i anunte. L-am anuntat pe fratele sau stiind ca mama lui are niste probleme cu inima.

Prima data am crezut ca e o gluma proasta si am sunat la politia din Luton. Era dependent de adrenalina.

Familia, prietenii, iubita si toti cei care l-au cunoscut si l-au admirat sunt devastati de durere. Trupul neinsufletit va fi adus in tara imedia dupa terminarea anchetei. Inmormantarea va avea loc in Bucuresti.

Si alti prieteni si-au exprimat regretul pe pagina de facebook a lui Victor.

LUMINITA:
"Dumnezeu sa te odihneasca in pace pacat de tineretea ta"

CARLA
"imi pare nespus de rau...Dumnezeu sa te ierte Si pace sufletului tau...??"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si