Close sidebar
Close sidebar

Prim-ministrul Viorica Vasilica Dancila renunta la protectia SPP. De ce a luat aceasta decizie

Premierul Viorica Vasilica Dancila renunta la protectia SPP. Ba le cere si celorlalti ministrii sa-i urmeze exemplul. Neasteptata decizie vine dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat ca seful SPP ar avea si alte interese decat paza demnitarilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abia instalata in functia de premier, Viorica Dancila surprinde cu o decizie radicala: nu are nevoie de paza asigurata de SPP.  Le cere si colegilor de cabinet sa ii urmeze exemplul. Totusi, un demnitar de un asemenea rang nu poate ramane nepazit. Asa ca apeleaza la serviciile colegei de la ministerul de interne, Carmen Dan.

Premierul va fi pazit de membri ai unei unitati speciale din cadrul Jandarmeriei.
Anuntul vine dupa ce aseara presedintele PSD, Liviu Dragnea facea dezvaluiri despre seful Serviciului de Protectie si Paza.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

LIVIU DRAGNEA: "Seful SPP ului a fost implicat mai mult decat e cazul un coleg de-al nostru paul stanescu, un bun prieten al lui pahontu a fost trimis si a spus ca undeva prin martie o sa fiu executat si o sa fie el presedintele partidului"

Nu este pentru prima data cand Liviu Dragnea vorbeste despre planurile ascunse ale sefului SPP, care sustine liderul social democrat...

s-ar preta si la alte activitati decat cele de protectie a demnitarilor.

LIVIU DRAGNEA: Colegilor mei le-am spus despre un personaj veninos dintr-o institutie care a facut si face rau. Poate o sa faca si cu viitorul prim ministru. Nu va avea cum.

Liviu Dragnea nu foloseste serviciile SPP din 2016, cand a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI