Liderul SUA a fost prezent la o ceremonie organizată de Ziua Veteranilor la Cimitirul Naţional Arlington, în ciuda vremii nefavorabile.

Trump este într-o perioada complicată, în care încearcă prin toate mijloacele să-și mențină funcția, a venit la ceremonie împreună cu prima-doamnă, Melania Trump, și cu vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence.

Unde a fost văzut președintele SUA, pentru prima dată după alegeri

Președintele SUA a avut un comportament destul de rece cu mass-media. Acesta nu a interacționat în niciun fel cu jurnaliștii prezenți la eveniment și nici nu a făcut vreun

comentariu.

În același timp, președintele considerat ales deja, Joe Biden, a participat la o ceremonie pentru Ziua Veteranilor în Philadelphia. Ambii săi fii, Beau, care a murit acum 5 ani, și Hunter au activat în armata Statelor Unite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prima apariție oficială a lui Donald Trump în public, după alegeri
Prima apariție oficială a lui Donald Trump în public, după alegeri

În ciuda faptului că mai mulți înalți oficiali de la Casa Albă au avut rezultate pozitive pentru coronavirus în ultimele zile, președintele, vicepreședintele Mike Pence, soțiile lor și secretarul de externe, Robert Wilkie, nu au purtat măști la ceremonie, ignorând semnele de la intrare care le cereau, scrie NBC News.

Citeste si: Gabriela Firea crede că preşedintele Iohannis nu va promulga legea care prevede redeschiderea pieţelor

Biden, cu două rânduri de măști

Totodată, Joe Biden, prezent să depună o coroană de flori la Memorialul de Război din Philadelphia, părea să poarte două măști în același timp. Președintele ales a fost însoțit de soția sa, Jill, care a purtat și o mască, dar nu a vorbit la scurta ceremonie.

Miercuri, cu câteva ore mai devreme de acest eveniment, Biden a trimis pe Twitter un mesaj către veterani, în care a transmis că va fi un președinte care ”Va respecta sacrificiul, dăruiree și nu va trăda niciodată valorile

pentru care luptătorii s-au jertfit pe front”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si