Ana Maria Rosa Preda a făcut plângere la poliție susținând că tutorele ei legal Nicușor Iordan a abuzat-o sexual.

Nicușor Iordan a reacționat pe pagina sa de Facebook. Bărbatul care a avut-o în grijă pe fiica lui Aurelian Preda declară că toate acuzațiile sunt neadevărate și că cineva încearcă să-l denigreze.

"Oameni buni!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Va aduc la cunoștință că acuzațiile ce planează asupra mea in media sunt total neadevărate și le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu si de valorile creștine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea.

Voi formula o sesizare penală față de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută!", a declarat Nicușor Iordan.

Fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe Nicușor Iordan

Ana Maria Rosa Preda îl acuză pe tutorele ei, un cunoscut interpret de muzică populară, că ar fi abuzat-o sexual.

Totul ar fi început la două luni de la moartea regretatului interpret Aurelian Preda. Ana Maria Rosa Preda a depus zilele trecute plângere penală împotriva celui pe care-l acuză de abuz sexual și care este acum tutorele ei.

Aurelian Preda și actualul tutore al Anei aveau o relație strânsă și chiar s-au ajutat în carieră. Mai mult decât atât, acesta o stia pe fiica lui Aurelian Preda de mică și chiar a locuit cu ei în casă, potrivit Cancan.ro.

Ana Maria Rosa Preda avea doar 16 ani când Aurelian Preda s-a stins din viață. Chiar înainte de moarte, artistul l-a numit tutore legal pe Nicușor Iordan și astfel Ana Maria a fost încredințată lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si