Patronul de la Ferma Dacilor, din Tohani, complex care a fost mistuit de flăcări puternice pe data de 26 decembrie a exclus producerea incidentului conform spuselor celor de la Parchet.

Ce crede Cornel Dinicu despre tragedia din Tohani?

În continuare, Cornel Dinicu spune că o mână criminală a pus focul acolo, însă nu cu intenția ca cineva să moară, ci doar pentru a face rău.

”Este exclus! Este plata în avans și o pedeapsă în avans pentru multe vieți”, a spus Cornel Dinicu.

Declarații Cornel Dinicu

Cornel Dinicu a spus că a plătit toate greșelile, odată cu moartea fiului său.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Exclusiv! Ce urmează pentru Cornel Dinicu, după arestul preventiv?! Câți ani de închisoare ar putea risca patronul de la Farma Dacilor?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot el a spus că este interesat ca adevărul să iasă la iveală, susținând însă că drama de ași vedea copilul mort întrecere orice, fiindcă a produs o suferință enormă în familia lui.

Patronul de la Ferma Dacilor ar fi încercat să-și obțină autorizațiile necesare

Cornel Dinicu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce timp de 12 ore a fost audiat.

La Judecătoria din Prahova patronul Fermei Dacilor a avut cu el pantoful fiul său în vârstă de 11 ani, care a murit în cumplitul incendiu.

"Imobilul cu destinația clădire de alimentație publică și cazare, unde s-a manifestat incendiul, cu elementele principale ale construcției din lemn poate fi încadrată în gradul 5 de rezistență la foc( cel mai defavorabil grad)", se arată în referatul de arestare.

Declarații Cornel Dinicu

Cornel Dinicu îi combate pe oamenii legii cu dovezi clare.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Matei, adolescentul de 16 ani care a scăpat din infernul de la Ferma Dacilor, declarații din spital: ”Se știa că se încingea destul de des”

El a depus dovezi, facturi, dar și diverse documente prin care că arate că el s-a prezentat în diverse rânduri la instituțiile publice pentru a obține autorizațiile necesare, iar cu toate astea tot nu le-a primit. Complexul din Gura Vadului ar fi fost construit fără proiect, fără diriginte de șantier, și cu electricieni angajați cu ziua. Chiar Cornel Dinicu ar fi dirijat construcția. Acum, și cei din primărie sunt acuzați în acest dosar, pentru că au emis autorizațiile de edificare a construcțiilor, chiar dacă acest lucru însemna în fapt încălcarea legii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Sursa probabilă a incendiului fiind efectul termic al curentului electric în condițiile în care societatea comercială era racordată la rețeaua de alimentare cu energie electrică în baza unui contract încheiat în anul 2014, pentru un consumator non casnic tip persoană fizică, loc de consum cu denumirea pompă de apă, având o putere de 8.00

Kw, insuficientă pentru susținerea consumatorilor electrici ai unei pensiuni", notează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Mai mulți angajați ai complexului ar fi făcut declarații în acest dosar. Ei spun că au văzut cum focul se manifesta în bucătărie, dar și în mansardă. Cu toate astea, niciun aparat nu era în priză în bucătărie de la ora 22:30, iar caloriferele ar fi fost și ele deconectate, deoarece problema centralei fusese rezolvată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si