Va fi prima confruntare faţă în faţă între Donald Trump și noua sa rivală politică, Kamala Harris, care l-a înlocuit pe Joe Biden în cursa pentru președinția SUA.

Citește și: Donald Trump critică dur deschiderea Jocurilor Olimpice de anul acesta. Candidatul republican, revoltat din cauza ceremoniei de la Paris: „Ce au făcut a fost o rușine”

Liderul republicanilor Donald Trump a confirmat, joi, prezența la dezbaterea de la ABC cu vicepreședintele Kamala Harris, potrivit CNN.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

În prima conferință de presă de când Kamala Harris a devenit oficial candidatul democrat la președinție, fostul lider de la Casa Albă, Donald Trump, a confirmat că va participa la dezbaterea din 10 septembrie.

Trei dezbateri Trump- Harris în luna septembrie

Donald Trump a spus că a propus trei dezbateri la trei rețele de televiziune în cursul lunii septembrie.

Decizia sa creează un moment cu mize mari pentru alegerile din SUA, în condițiile în care prestația sub așteptări a lui Joe Biden în ultima dezbatere a pus în cele din urmă retragerea lui din cursă.

Harris a declarat într-o postare pe X că aşteaptă cu nerăbdare dezbaterea din 10 septembrie, după ce Trump "a fost în sfârşit de acord".

După o vizită de campanie în zona Detroit, ea a declarat presei că este dispusă să discute despre mai multe dezbateri, dar un oficial al campaniei a reiterat poziţia sa potrivit căreia o dezbatere la Fox pe 4 septembrie nu este posibilă.

Ce spun sondajele despre alegerile din SUA 

Un sondaj Ipsos publicat joi a arătat că Harris şi-a mărit avansul faţă de Trump de la sfârşitul lunii iulie, cu 42% faţă de 37%, comparativ cu un sondaj Reuters/Ipsos din 22-23 iulie, care o credita cu 37% din voturi faţă de 34% pentru Trump.

Alegerile din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si