Prima doamna a SUA a cules praz si a plantat napi alaturi de un grup de copii dintr-un club al organizatiei nationale Boys & Girls, care ofera programe after-school. Gradina, pe care Michelle Obama a plantat-o in 2009, ca parte din initiativa ei de promovare a alimentatiei sanatoase, se identifica cu fosta administratie, ceea ce face ca decizia lui Trump de a se ocupa de aceasta sa fie notabila, potrivit Washington Post.

”Cred cu tarie in alimentatia sanatoasa. Va incurajez sa mancati multe legume si fructe. Este parte dintr-un stil de viata sanatos”, a spus Melania Trump.

Obama a organizat mai multe evenimente in gradina si a scris prima sa carte, ”American Grown”, despre experienta de a o planta. in timpul evenimentelor organizate, Michelle Obama a purtat, de asemenea, manusi de gradinarit si a cules morcovi si alte legume, alaturi de elevi. Melania Trump a invitat 10 copii la evenimentul de vineri, un numar mult mai mic decat obisnuia Michelle Obama sa invite. La eveniment au fost prezenti si bucatari ai Casei Albe si angajati ai National Park Service. ”Gatesc mancare delicioasa, folosind si aceste legume”, a spus Melania Trump.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prima doamna a SUA s-a asezat cu genunchii pe pamant pentru a ajuta la plantarea unor napi, iar copiii au mai plantat varza, conopida, napi, morcovi, spanac si salata. Fiecare copil a plecat de la eveniment cu o sticla mica de miere de la Casa Alba si cu o trusa cu instrumente pentru gradinarit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si