Close sidebar
Close sidebar

Prima fotografie cu Florin Busuioc după externare! Actorul a apărut împreună cu Neti Sandu de 1 decembrie! FOTO

Florin Busuioc a fost externat la sfârşitul săptămânii trecute, după o perioadă în care a stat sub supravegherea atentă a medicilor.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 6 noiembrie, pe scena teatrului din Craiova, actorul Florin Busuioc a suferit un infarct, fiind resuscitat în culise de colegi, până la apariţia cadrelor medicale. Deşi iniţial se părea că situaţia lui Busu este mult mai gravă, îngrijirea atentă a medicilor din Bucureşti l-a adus pe Busu pe drumul cel bun, prezentatorul meteo fiind externat la sfârşitul săptămânii trecute. Sprijinit de cei dragi, dar şi de colegii din televiziunea la care lucrează, Florin Busuioc a apărut în prima fotografie după externare împreună cu Neti Sandu, celebra horoscopistă, care a postat pe contul ei de socializare, chiar pe 1 decembrie, o imagine cu ea şi cu Busu, amândoi îmbrăcaţi în costume populare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fotografia respectivă, deşi realizată înainte de infarctul suferit de actor, la şedinţa foto prilejuită de Ziua Naţională, a fost foarte bine primită de public, toţi internauţii urându-i actorului sănătate maximă şi multă putere de muncă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI