Close sidebar
Close sidebar

Prima fotografie din cariera regretatului Cristian Țopescu! Uite cum arăta marele comentator pentru prima dată pe stadion FOTO

Fostul mare comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, lăsând în urmă o carieră prodigioasă.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Fostul mare comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, lăsând în urmă o carieră prodigioasă. Regretatul jurnalist mărturisea într-un interviu acordat emisiunii "Dincolo de aparențe" că a luat lecții de dicție chiar de la tatăl său, la începutul carierei. 

Citeste si: Cristina Țopescu a făcut-o praf pe Viorica Dăncilă, după ce a văzut ce ținută pompoasă și-a ales pentru o vizită în țară: „Câtă minte să ai?”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR! Vezi ce venituri uriaşe încasează Christel Ungar!

"Tata m-a ajutat foarte mult la dicţie. El avea un magnetofon şi mă înregistra mereu. A observat că aveam un 'ş' aparte care nu îşi avea locul acolo. El nu m-a lăudat, astfel îmi spunea doar ce trebuie îndreptat. Cel care îţi vrea binele trebuie să îţi spună doar ce trebuie îmbunătăţit. Acelaşi lucru l-am făcut şi eu cu fiica mea, Cristina. Îi înregistram emisiunile şi apoi le discutam.
Ajută foarte mult la dicţie. Televiziunea îţi poate lua capul dacă eşti lăudat, de asta trebuie să ţi se spună numai ce greşeşti"
, declara Cristian Țopescu.

De altfel, Cristian Țopescu ținea enorm la prima fotografie realizată cu el, în copilărie, pe arena Venus, atunci când a urmărit primul său meci de fotbal. Țopescu a fost însoțit de părinți, tatăl său fiind un mare campion în epocă, dar la echitație! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI