Close sidebar
Close sidebar

Prima "gainarie" facuta de Florin Iordache, Ministul Justitiei! Afacerea Dacia 1300 pentru PSD Caracal

Politician de anvergura, Florin Iordache, „tatucul” ordonantelor care vor schimba Codul Penal din Romania a ajuns in atentia presei cu 10 ani in urma, pentru o „gainarie” in care a implicat PSD Caracal.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Deputat si sef al organizatiei PSD Caracal, in 2007, Florin Iordache a tinut sa faca o achizitie „de viitor” pentru partidul sau. Astfel, el a achizitionat o Dacia 1300, modelul anilor 1970, de la nimeni altul decat... socrul lui Iordache. Dan Diosteanu, socrul actualului Ministru al Justitiei, este fost politist in Caracal si un mare iubitor de motoare vechi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform presei din Carcal, care a si prezentat actul de vanzare-cumparare, autmobilul respectiv era o „epava” la vremea respectiva si a fost reparata si pusa in functiune pe banii partidului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI