Close sidebar
Close sidebar

Prima imagine cu barbatul care a provocat cel mai sangeros atac din istoria SUA. Cine e atacatorul care a ucis 50 de persoane si a ranit alte 53 intr-un club de noapte din Florida

Omar Mateen a fost identificat de politie ca fiind atacatorul care a omorat cel putin 50 de persoane si a ranit alte 53, cand a deschis focul intr-un club de noapte din Florida.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul si-ar fi facut o serie de fotografii, chiar in noaptea tragediei, relateaza The Independent. Acesta ar fi sunat la 911 inainte de atac si a jurat credinta gruparii jihadiste Statul Islamic, relatează NBC.

Fosta lui sotie, care a preferat sa ramana anonima, a povestit cum barbatul de 27 de ani o batea in scurta lor casatorie ce a durat doar doi ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Nu era o persoana stabila”, a declarat femeia, care a ramas anonima pentru siguranta sa. „Ma batea. Venea acasa si ma batea doar pentru ca hainele nu erau spalate sau orice alt motiv ”, a adaugat ea.

Mateen era un agent de paza in Florida, iar politia crede ca acesta a inchiriat o masina si a condus pana in Orlando pentru a-si pune planul in aplicare.

FBI a declarat ca atacul ar putea avea legaturi cu islamismul radical, insa tatal lui a declarat la NBC ca acesta nu era o persoana religioasa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI