Pilotul s-a salvat după ce balonul cu aer cald a scăpat de sub control. Acesta a sărit din el și a fugit de la locul incidentului. O femeie și un bărbat și-au pierdut viața, iar fiica lor de 13 ani a rămas spitalizată. Tragedia a avut loc în Mexic.
Guzmán le-a spus agenților desemnați că a abandonat balonul închiriat de familie pentru că nu știa cum să răspundă la o situaţie de urgență de acest fel, potrivit Daily Mail.

Citește și: Tragedie în Mexic: două persoane și-au pierdut viața după ce un balon cu aer cald a luat foc

Martorii au declarat că acesta a sărit de la aproape 16 metri.
Călătoria trebuia să fie o surpriză pentru ziua de naștere a Viridianei, pe care soțul și fiica ei au organizat-o până la cel mai mic detaliu. Nu știau însă că avea să fie ultimul lor moment împreună.

Citește și: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. Aici ai toate statisticile, clasamentele si marcatorii din Rusia! Franta e noua CAMPIOANA MONDIALA

Odată ce balonul s-a desprins de la sol, nacela în care minora se afla alaturi de părinții ei  a fost cuprinsă de flacări. În tot acest timp, turiștii aflați în apropiere, nu au putut decât să asiste neputinicioși la strigătele de groază.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Autoritățile mexicane nu au precizat numărul persoanelor aflate în balon la momentul incidentului, dar presa anunță că ar fi vorba despre 5 oameni, Pilotul, a cărei identitate nu este încă anunțată, se pare că a supraviețuit accidentului și că a fugit de la fața locului.  

Citește și:  Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

O anchetă asupra tragediei este în desfășurare. 

Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

Misterul avionului dispărut MH370. Cum e posibil ca un avion Boeing 777 cu aproape 240 de oameni la bord să dispară fără urmă, ca și cum ar fi înghițit în Triunghiul Bermudelor? Experții în aviație au propus diverse teorii, dar acestea sunt dublate de explicații paranormale sau de teorii ale conspirației.  

La exact nouă ani după ce  zborul Malaysia Airlines MH370  a dispărut fără urmă, un documentar Netflix despre incidentul bizar a pus cap la cap  toate teoriile privind dispariția  aeronavei, potrivit  Al Arabiya.

Citește și:  NASA: „Un asteroid uriaș se va apropia de Pământ în următoarele zile”

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine era, de fapt, baiatul care a însoțit-o pe Maria Diana pe traseul groazei- radioimpuls.ro

În urmă cu exact 9 ani, pe 8 martie 2014,  avionul Boeing 777 cu 239 de persoane la bord  a dispărut de pe radar în timp ce zbura de la Kuala Lumpur la Beijing.

Citește și:  VIDEO Accident aviatic în Italia. Doi piloți au murit

Pilotul experimentat în vârstă de 53 de ani era însoțit de 11 membri ai echipajului malaezian și cei 227 de pasageri proveneau din 14 țări diferite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si