Vremea s-a răcit foarte mult în ultima perioadă, iar toamna este aproape de final. În doar câteva zile iarna va veni în România.

Calendaristic, de la data de 1 decembrie, când este sărbătorită și Ziua Națională a României, iarna își va face simțită prezența. Pentru mulți oameni, iarna începe oficial atunci când cad primii fulgi de zăpadă.

Iată când va cădea prima ninsoare în București în anul 2023.

ninsoare zapada in oras

Află când vor cădea primii fulgi de zăpadă în București în anul 2023. Se va întâmpla în doar câteva zile.

[Sursa foto: Unsplash]

Când va cădea prima ninsoare în București

Temperaturile din întreaga țară sunt din ce în ce mai scăzute, de la o zi la alta. În aceste condiții, prima ninsoare poate cădea cât de curând în București, Capitala României.

Totuși, previziunile  meteorologilor Accuweather  ne indică faptul că prima ninsoare din acest an în București ar putea cădea la începutul lunii următoare, pe data de 6 decembrie 2023.

vremea bucuresti - cand va cadea prima ninsoare - accuewether

Previziunile meteorologilor arată că prima ninsoare din acest an în București ar putea cădea pe data de 6 decembrie 2023.

[Sursa foto: Accuweather]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Se anunță viscol și ninsori în unele zone ale țării. Care sunt regiunile afectate?

Cum va fi vremea în București în următoarea săptămână

În perioada 27 noiembrie- 3 decembrie 2023, temperaturile se vor menține scăzute.

Luni, pe 27 noiembrie 2023, în timpul zilei temperaturile pot ajunge până la maxim 4 grade Celsius, iar spre seară ele vor coborî treptat până la -2 grade Celsius. Vântul va sufla cu 17km/h în timpul zilei, urmând ca spre seară să ajungă până la 7km/h.

În această zi probabilitatea de ploaie este scăzută, iar norii își vor face simțită prezența abia pe timpul nopții.

Marți, pe 28 noiembrie 2023, va fi puțin mai cald decât în ziua precedentă, în timpul zilei temperaturile pot atinge maxime de 5 grade Celsius, urmând ca spre seară valorile să coboare treptat până la 2 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere în timpul zilei, urmând ca spre seară să se mai domolească. În această zi sunt mai multe șanse ca ploaia să își facă apariția.

Miercuri, pe 29 noiembrie 2023, maximele zilei pot atinge valoarea de 6 grade Celsius, urmând ca pe seară să scadă și să fie atinse valorile minime de 0 grade Celsius. În această zi vântul va sufla cu putere, iar probabilitatea precipitațiilor este mult mai crescută decât în zilele precedente, cu până la 81% șanse de ploaie în timpul zilei. Cerul va fi preponderent înnorat.

Joi, pe 30 noiembrie 2023, maximele înregistrate pot fi de 2 grade Celsius, iar până spre seară acestea vor scădea în jurul valorii de -3 grade Celsius. Vântul va sufla mai slab decât în zilele precedente, cu 11km/h, iar probabilitatea de precipitații este 57% în timpul zilei. Cerul va fi preponderent înnorat.

vreme rece - prima ninsoare - termometru

Cum va fi vremea în săptămâna următoare, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023, în București? Temperaturile se mențin scăzute în Capitală.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vineri, pe 1 noiembrie 2023, soarele revine pe cer, iar maximele înregistrate se vor situa în jurul valorii de 1 grad Celsius în timpul zilei, urmând ca pe seară temperaturile să scadă până în jurul valorii de -5 grade Celsius. Norii nu se vor arăta prea mult pe cer în această zi.

Citește și: VIDEO- Administratorii se ocupă de pregătirea pârtilor. Turiștii sunt așteptați la schi de la 1 decembrie

Sâmbătă, pe 2 noiembrie 2023, maximele înregistrate se vor situa în jurul valorii de 2 grade Celsius în timpul zilei, iar spre seară ele vor coborî până în jurul valorii de -3 grade Celsius. Cerul va fi preponderent înnorat.

Duminică, pe 3 noiembrie 2023, probabilitatea de ploaie este ridicată, iar maximele înregistrate în timpul zilei se vor situa în jurul a 3 grade Celsius. Pe seară, temperaturile vor coborî până la -1 grad Celsius. În această zi, cerul va fi preponderent înnorat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si