Prinţul Filip, cel mai tânăr fiu al fostului suveran grec Constantin al II-lea, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu fiica unui miliardar elveţian. Prinţul Philippos al Greciei a oferit Atenei unul dintre cele mai fastuoase evenimente regale, invitând la căsătoria sa religioasă cu Nina Flohr toate rudele sale cu sânge albastru din Europa.

Citeste si: Fiica lui Bill Gates, nuntă de 2 milioane de dolari

Ceremonie regală după mai bine de cinci decenii

A fost prima ceremonie regală oficiată în Grecia, după mai bine de cinci decenii. Evenimentul s-a ţinut în prezenţa multor invitaţi de soi, cu sânge albastru.

Printre invitaţii străini s-au aflat Regina Sofia a Spaniei (mătuşa mirelui), prinţesele Beatrice şi Eugenie, venite împreună cu soţii lor, cuplul monegasc Tatiana Santo Domingo Rechulski şi Andrea Casiraghi, Prinţesa Benedikte a Denmarcei ori Prinţesa Moştenitoare Ekaterina de Hanovra. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Nuntă regală în Rusia, după100 de ani

Cununia civilă a avut loc anul trecut

Mirii s-au cununat civil anul trecut, în decembrie, în staţiunea de schi Saint Moritz. În primăvară, au marcat din nou oficializarea relaţiei în Marea Britanie, iar ceremonia religioasă au organizat-o în Grecia.

La nuntă, mireasa a strălucit într-o rochie Chanel, accesorizată cu o diademă oferită de soacra sa, Anne Marie, fosta regină a Greciei.

Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos. La eveniment, a purtat acelaşi colier cu perle și diamante pe care l-a avut la nunta sa, în 1964. Soţul ei, Constantin al doilea, acum în vârstă de 81 de ani, a fost rege al grecilor din 1964 până la abolirea monarhiei în 1973.

Prima nuntă regală din Grecia, după mai bine de cinci decenii. Finul Prinţesei Diana s-a cununat cu fiica unui afacerist elveţian

Prima nuntă regală din Grecia, după mai bine de cinci decenii. Finul Prinţesei Diana s-a cununat cu fiica unui afacerist elveţian

[Sursa foto: okmagazine.ro]

Nina Flohr este fiica afaceristului elveţian Thomas Flohr, fondatorul companiei aeriene VistaJet, sponsor al echipei Scuderia Ferrari şi pilot competitor în cursele motorsport, precum Raliul Safari Est-African, cursa de 24 de ore Le Mans şi FIA World Endurance Championship.

Citeste si: Mire „pozitiv”, nuntă doar cu mireasă

Sursa: People.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si