Isabela Stefan-Iorga, managerul marketing si comunicare al Asociatiei Impreuna pentru Viitor Constanta, care a realizat acest proiect, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta pe plaja nou amenajata, ca investitia se ridica la 7.000 de euro, suma fiind stransa cu ajutorul spronsorilor.

Citeste si: El este salvatorul din Arges care a murit dupa ce a scapat o mama si un copil de la inec

“Ideea proiectului exista de vreo cinci ani, dar pur si simplu oriunde am aplicat cu el sau oriunde am incercat nu s-au legat lucrurile si am decis intr-un final sa ne bazam pe fortele proprii, sa nu mai cerem nimanui ajutorul, insemnand autoritati, patronate si am apelat la sponsori. In final, am strans o suma destul de mica, 7000 de euro cu care am reusit sa accesibilizam prima plaja pentru persoanele cu dizabilitati”, a afirmat Isabela Stefan-Iorga.
Ea a precizat ca din acesti bani au fost cumparate trei scaune flotabile din Franta, dar si sezlonguri mai inalte decat cele standard.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Am adus trei scaune flotabile cu care se poate intra in mare si merg si pe nisip, acestea au fost mai scunpe.

Am comandat la o fabrica sezlonguri mai inalte astfel incat sa se faca trecerea mai usor de pe scaun pe sezlong pentru ca persoanele cu dizabilitati ne-am semnalat si aceasta problema cu care se confrunta in legatura cu nivelul de 20 de centimetri standard al unui sezlong”, a explicat reprezentanta Asociatiei Impreuna pentru Viitor Constanta.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si